Kategóriák
Termék részletek


MITELESS Home

MITELESS Home
 • MITELESS Home
 • MITELESS Home
15 990 Ft
(12 591 Ft + áfa)
Szállítási idő 
:
2-4 nap

Miteless Home ultrahangos poratka riasztó

A Miteless® HOME már néhány héten belül csökkenti a poratka koncentrációt és ez által enyhíti a porallergia tüneteit.

Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket és illatanyagokat.

Tudtad, hogy a porallergiát valójában nem is a por, hanem a benne lévő poratka ürülék okozza?!

A poratkák az otthonunkban élő, szabad szemmel nem látható apró élőlények, amelyeket többnyire a ruhánkra tapadva viszünk be a lakásba. Ezen kis atkák számára otthonunk ideális élőhely, többnyire az ágymatrac, ágynemű, párnák, szőnyegek és kárpitozott bútorok teremtenek nekik megfelelő környezetet. Számos tévhittel szemben számuk nem csak az ágymatracban nagyon magas, hanem a kanapéban is!

A poratkák, pontosabban ürülékük felelős a porallergia kialakulásáért az arra érzékenyeknél. Néhány esetben az egyszerű porallergia akár komolyabb légzőszervi megbetegedésekhez is vezethet, például asztmához. Ezeket a betegségeket ugyan nem lehet végleg megszüntetni, de a tünetek kezelésével jelentősen csökkenthetők a panaszok. Az atkákkal szemben nehéz felvenni a harcot, még egy alapos takarítással sem lehet tőlük 100%-osan megszabadulni, mivel apró méretüknek köszönhetően mélyen elrejtőznek a szövetekben.

 • A Miteless® Home olyan frekvenciájú ultrahangot bocsát ki, amely emberek és állatok számára érzékelhetetlen, de zavarja a poratkákat, ezáltal távol tartva azokat, és enyhíti az általuk okozott allergia tüneteit. Az első eredmények aktiválás után már néhány héten belül érezhetők.

  A jobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy ne húzd ki a konnektorból, hagyd bekapcsolva és olyan szobában használd, ahol porallergiás személy leggyakrabban tartózkodik (például hálószoba, nappali). Továbbá az eszköz folyamatos működése mellett javasoljuk a rendszeres porszívózást, mert ez tovább tudja fokozni a hatékonyságát. A készülék 110-230V-al működik, a hatótávolsága nagyjából 30 m2.

  • vegyszermentes
  • klinikai tesztekkel igazolt
  • hatótávolsága 30 m2
  • csökkenti a porallergiás tüneteket
  • használata biztonságos minden korosztály számára
  • egész évben védelmet nyújt

  Használata: Helyezd a Miteless Home-ot a hálószobádban egy könnyen hozzáférhető konnektorba. Ne takard le és ne tedd bútorok mögé (ágy, éjjeli szekrény), mert azzal elfolytod az ultrahangot. Halvány kék fény jelzi, hogy a készülék működik. Működés közben alig hallható, halk hangot bocsát ki. Ha eltávolítod a készüléket a konnektorból, várj 10 percet, mire újra használatba helyezed.

 • Cikkszám
  MitH
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés