Kategóriák
Termék részletek


Napvirág Fogköztiszító vegán, bambusz, Hydrophil 0,40mm (6 db)

Napvirág Fogköztiszító vegán, bambusz, Hydrophil 0,40mm (6 db)
2 300 Ft
(1 811 Ft + áfa)
RRP ár 
:
2300
Szállítási idő 
:
2-4 nap

Környezetbarát, természetes alapanyagú bambusz fogköztiszító pálcák.

A sörték megújuló alapanyagból, ricinus olajból készülnek, Prémium minősége garancia a tartós használatra.

 • A fogköztiszító pálcákat úgy tervezték, hogy kíméletes, ugyanakkor alapos legyen, ezáltal megnöveli a fogak élettartamát, mivel a fogkefe által nehezen elérhető helyeket is tisztán tarthatod vele. Segítségével könnyen eltávolítható a lepedék és az ételmaradékok.

  Vegán, fair, és a bambusz tulajdonsága miatt természetes módon antibakteriális hatású, ideális választás a fenntartható szájápoláshoz. A termék komposztálható.

  Gyártása során kevés édesvíz kerül felhasználásra. A gyártó garanciát vállal a fair trade szabályainak szigorú betartására alapanyagai beszerzésénél.


  A kidobott fogköztisztító pár hónap alatt lebomlik a természetben, így semmilyen károst hatása nincsen. Természetes, zöld, 100 %-ban újrahasznosítható anyagból készült, ellentétben a hagyományos műanyag fogvájókkal, melyeknél ez a folyamat 0-450 év is lehet!

  A bambusz fogköztisztító használatával nem csak a fogaiddal teszel jót, hanem hatékonyan óvod a környezeted.

  Ne feledd! Rajtad is múlik!

  Használata:  

  Felnőtt felügyelete mellett gyermekek is használhatják a mindennapi szájhigiéniához.

  Finoman told be a fogak közé, ha jó méretet választottál, a kefe szinte magától becsúszik. Néhányszor tologasd vízszintesen előre és hátra, még jobb hatás elérése érdekében, kissé döntsd meg a kefét, és  "X" irányú mozdulatokkal is használd, majd ennek végeztével moss fogat. A legjobb naponta egyszer tisztítani a fogközöket.

  Soha ne használj hozzá fogkrémet!

  Használat után látható a lepedék a fogköztisztító sörtéin, mely vízzel könnyen eltávolítható. A terméket 1-2 hetente ajánlott cserélni.

  Összetevők:

  A nyél különösen gyorsan növekvő mosóbambuszból készült, mely biológiailag lebomló. Kétéves növekedési szakaszában a mosóbambusz akár a 20 méteres magasságot is eléri. Mesterséges öntözést nem használnak a bambusz termesztéséhez, sem növényvédő szereket, sem pedig más vegyszereket.

  A sörték kőolaj-mentesek, megújuló alapanyagból és ricinusolajból készültek.

   

  A kefék mérete 6 cm.

 • Cikkszám
  NPVG263-VTSZ9603
  Tömeg
  60 g/db
Webáruház készítés