Kategóriák
Termék részletek


Napvirág Fogkrém természetes menta illóolajjal 60g

Napvirág Fogkrém természetes menta illóolajjal 60g
2 510 Ft
(1 976 Ft + áfa)
RRP ár 
:
2790
Szállítási idő 
:
2-4 nap

Egyedi és természetes összetételű fogpasztánk kíméletesen tisztítja a fogakat és lágyan frissíti a leheletet, mindezt az ipari gyártás elvárásaihoz mért adalékanyagok nélkül!

Összetétele organikus növény eredetű, nem tartalmaz mesterséges színezéket, aromákat, vagy tartósító anyagokat.

 • Természetes összetételű fogpasztánk kiváló tisztító képességéről híres kálcium-karbonátot és a szagtalanításban erős szódabikarbónát is tartalmaz, zöld agyag tartalma természetes módon segít megszabadulni a lerakódásoktól és egyéb szennyeződésektől. Organikus menta illóolaj tartalma fertőtleníti a szájüreget és friss leheletet biztosít, kíméletesen, de alaposan tisztítja a fogakat.

  Alkalmazásával jelentősen csökkenthető a hagyományos fogkrémekben jelen lévő, a szájon át felszívódó mesterséges vegyületek káros hatása. Használata közben keletkező hab segít megszabadulni az ételmaradékoktól és lerakódásoktól.                                           

  Használata:

  Borsónyi fogkrémet kenj a fogkefédre, így bőséges hab képződik a fogmosáshoz. A továbbiakban a szokásos módon moss fogat. A készítményt ne nyeld le.

  Használat előtt érdemes átkeverni, hogy könnyen kenhető, krémes textúrát kapjunk. Gyermekeknek 6 éves kortól ajánlott.

  Ha készítményüket több ember használja, a fogkefére való felkenéshez egy eszköz (kanál, spatula) szükséges, a bakteriális szennyeződések elkerülése végett. 

  Összetevők:

  desztillált víz, Kálcium-karbonát, növényi glycerin, Parajdi só, SCI tenzid, zöld agyag, fehér agyag, organikus menta illóolaj, xantángumi

  Növényi glicerin alapanyagunk nem olajpálma származék.

  Száraz, hűvös, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó! Két használat között gondosan vissza kell zárni.

  Visszaváltható üveg csomagolás! 

  Nincs több felesleges műanyag hulladék, hiszen a csomagolásmentes boltok visszajuttatják a használt, kimosott, üres tégelyt műhelyünkbe, mi pedig tisztítás után újratöltjük azt. Megköszönjük, ha a címke leszedésével megkönnyítik a munkánkat.

  A GYÁRTÁS SORÁN ÁLLATOKON TESZTELÉSI KÍSÉRLETEKET NEM VÉGEZTEK!

 • Cikkszám
  NPVGA181-VTSZ2501
  Tömeg
  60 g/db
Webáruház készítés