Kategóriák
Termék részletek


Napvirág Kézfertőtlenítő spray UT teafa és levendula illóolajjal (alkoholos) 50 ml - utántöltő

Napvirág Kézfertőtlenítő spray UT teafa és levendula illóolajjal (alkoholos) 50 ml - utántöltő
1 610 Ft
(1 268 Ft + áfa)
RRP ár 
:
1790
Szállítási idő 
:
2-4 nap

A WHO ajánlása alapján készült!

Magas alkohol tartalmú, víz nélkül tisztító kéz- és bőrfertőtlenítő utántöltő folyadék értékes illóolajokkal. 

 • Nem mindegy, hogy mivel fertőtlenítjük kezeinket, hiszen a kézfertőtlenítő szerek kisebb mértékben, de felszívódnak és a véráramba kerülnek. Nem csak a jól ismert baktériumokkal, de a gombákkal és a vírusokkal szemben is hatékony védelmet nyújtó kézfertőtlenítőnk nem tartalmaz mesterséges és mérgező anyagokat, növényi alkohol és fertőtlenítő hatású illóolaj tartalmának köszönhetően mégis eredményesen és hatékonyan fertőtlenít. Használata gazdaságos: higítást és öblítést nem igénylő, a bőrfelületen közvetlenül használható folyadék.

  Visszaváltható üveg csomagolás fém tetővel!

  Nincs több felesleges műanyag hulladék, hiszen az üvegek címke nélkül leadhatóak visszaváltó patikákban vagy a csomagolásmentes boltok is visszajuttatják műhelyünkbe az üres üvegeket és mi tisztítás után újratöltjük azokat. Megköszönjük, ha a címke leszedésével megkönnyítik a munkánkat.

  A termék szórófejes kivitelben is kapható.

  Használat:

  A szórófej használatával permetezz tenyeredbe 3-4-szer a kézfertőtlenítőből, majd dörzsöld el alaposan kézfejed külső és belső oldalán, valamint az ujjak között, ügyelve arra, hogy ne maradjon ki egyetlen folt sem, majd hagyd megszáradni. Könnyen szárad, glicerin tartalmának köszönhetően viszont nem szárítja a bőrt. Igény szerinti gyakorisággal használható.

  Tárolás:

  Szobahőmérsékleten, száraz, jól szellőző helyen, nyílt lángtól és gyújtóforrástól távol tartva, élelmiszerektől, gyermekektől elzárva tárolandó!

  A GYÁRTÁS SORÁN ÁLLATOKON TESZTELÉSI KÍSÉRLETEKET NEM VÉGEZTEK!

  Összetevők:

  70%-os alkohol, glicerin, teafa-, levendula illóolaj (*geraniol, limonene, linalool)

  * Az illóolaj természetes összetevői.

 • Cikkszám
  NPVGA221-VTSZ9490
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés