Szafi Reform Kókuszolaj, kókuszzsír (vödrös kiszerelésben)
A kókuszolaj, kókuszzsír az érett kókusz húsának megszárítása és kisajtolása során kinyert zsír.
A kókuszolaj szobahőmérsékleten vajszerű, 24 Celsius-fok felett kókuszolajként használhatjuk, 23 fok alatt pedig zsírrá keményedik.
-
A kókuszolaj vagy kókuszzsír a friss kókusz húsából préseléssel nyert zsiradék. Felhasználhatjuk főzéshez, sütéshez, a hagyományos növényi olajok, vaj, illetve egyéb zsiradékok kiváltására.
Kókuszolaj a konyhában:
A kókuszolaj vagy kókuszzsír színtelen, szagtalan olaj, amely sokoldalúan felhasználható az ételeink elkészítéséhez:
- Lágy halmazállapotban kiválthatjuk vele vajunkat, margarinunkat.
- Szilárd halmazállapotban használjuk zsiradékként.
- Folyékony halmazállapotban pedig ugyanúgy használhatjuk, mint napraforgó társát.
Csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes kenyér recept (avagy Paleo kenyér készítése), ahol Szafi Reform kókuszolajat használtunk:Csokoládé recept Szafi Reform kókuszolaj hozzáadásával
Átlagos tápérték
100g termékben
Energia
3700 kJ (900 kcal)
Zsír:
100 g
amelyből
- telített zsírsavak
- egyszeresen telítetlen zsírsavak
- többszörösen telítetlen zsírsavak
91 g
7 g
2 g
Szénhidrát:
0 g
- amelyből cukrok
0 g
Rost
0 g
Fehérje
0 g
Só
0 g
Összetevők: 100% kókuszolaj
-
Cikkszám SZFKTömeg 1 kg/db