A Szafi Reform csökkentett zsírtartalmú mandulaliszt egy élelmi rostokban és növényi fehérjékben rendkívül gazdag alapanyag. Gluténmentes termék, így a gluténérzékenyek étrendjébe is beilleszthető. Kiválóan alkalmas sós és édes sütemények, kenyerek, péksütemények készítéséhez.
Élelmi rostban gazdag, gluténmentes alapanyag, amely kiválóan alkalmas búzaliszt helyettesítésére. Erőteljes, gesztenyés aromája miatt érdemes keverni más lisztekkel (például Szafi Reform kókuszliszttel vagy Szafi Reform nyílgyökérliszttel). Édes muffinokhoz, kalácsokhoz, piskótákhoz, rétesekhez és palacsintákhoz ajánljuk.
Rostban gazdag gluténmentes, ízesítés nélküli natúr rostkeverék, amelyet más lisztekhez adagolva jelentősen csökkenthetjük a készétel szénhidráttartalmát.
Önmagában is használható, követve a blogon lévő recepteket!
Készíthető belőle bármilyen kenyérféle, péksütemény, piskóta, kalács stb...
E-vitaminban és omega-3 zsírsavakban gazdag
A szódabikarbóna egy sokoldalúan felhasználható konyhai alapanyag. Sütemények, tészták készítésekor a sütőport helyettesíthetjük vele, így a tészta könnyű lesz, szépen, egyenletesen emelkedik meg. A sütésen kívül használhatjuk továbbá a konyhai és egyéb felületek tisztítására és a penész eltávolítására is.
A Szafi Reform útifű maghéj liszt egy finomra őrölt, nagy vízmegkötő képességű rostkészítmény. Kiválóan alkalmas krémek, pudingok, zselék készítésére, valamint süteményekbe, kenyerekbe, péksüteményekbe, a tészta állagának javítására.